Vælg en side

ByJacobs sælger unikke plakater af kunstner Mathilde Bjerg Jacobsen. Vi er et sidekick til forlaget EC Edition og deler både adresse og email med dem.

De kunstværker som trykkes på vores plakater er helt igennem autentiske og unikke. Alle plakaterne er designet i tæt samarbejde mellem os og kunstneren, og de kan således ikke købes i andre butikker. 

Vi producerer vores plakater ud fra et bæredygtigt ‘sell one, make one’-princip. Det betyder at vi først trykker en plakat, når der går en ordre ind på webshoppen og på den måde undgår vi overproduktion og papirspild.

Vores rammer er lavet af massivt egetræ. Og der er altid rigtig glas i vores rammer. Ægte glas giver rammen og plakaten det bedste look, og fremhæver, i sammenspil med rammen, plakatens udtryk og motiv bedst muligt. Derfor er alle vores rammer monteret med ægte glas, som vil blive pudset og klargjort inden det bliver sendt hjem til dig. 

Leveringstiden for en plakat er 1-3 dage og hvis den skal indrammes skal vi bruge 2-5 dage.

Klik her hvis du har et spørgsmål til os. 

Vi printer på 230 g. mat FSC-certificeret papir. FSC-certificeret papir sikrer ansvarligt drevne skove. Det sikrer at der ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, samt ordenlig arbejdsforhold for skovarbejderne.

Læs evt. mere her.